Higgs Hunting 2020

Europe/Paris
Auditorium P.Lehmann & G.Charpak (IJCLab Orsay & LPNHE Paris)

Auditorium P.Lehmann & G.Charpak

IJCLab Orsay & LPNHE Paris

Description

All the speakers are supposed to upload their transparencies.

    • 09:00 10:00
      Registration with coffee and croissants Building 200 & cafétéria (IJCLab Orsay)

      Building 200 & cafétéria

      IJCLab Orsay

    • 10:00 12:20
      Chair: Auditorium P.Lehmann & G.Charpak

      Auditorium P.Lehmann & G.Charpak

      IJCLab Orsay & LPNHE Paris

      • 10:00
        Theory Higgs and diHiggs production 45m
        Speaker: T. Plehn (Heidelberg)
      • 10:45
        ATLAS CMS H(125) boson decays results 1h
        • ATLAS 15m
        • CMS 15m
        • 3 Transparencies of comparison 5m
        • Discussions 30m
      • 11:50
        Young Scientist Forum part 1 (2 talks) 30m
    • 12:20 13:50
      Lunch 1h 30m CESFO (LAL Orsay)

      CESFO

      LAL Orsay

    • 13:50 15:55
      Chair: Auditorium P.Lehmann (IJCLab Orsay )

      Auditorium P.Lehmann

      IJCLab Orsay

      • 13:50
        Young scientist forum part 2 (4 talks) 55m
      • 14:45
        CMS ATLAS H(125) fermion decays results (including ttH) 1h 5m
        • CMS 15m
        • ATLAS 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussions 30m
    • 15:55 16:25
      Coffee break 30m Cafétéria (LAL Orsay )

      Cafétéria

      LAL Orsay

    • 16:25 19:00
      Chair: 200/0-Auditorium - Auditorium P. Lehmann (IJCLab)

      200/0-Auditorium - Auditorium P. Lehmann

      IJCLab

      250
      Show room on map
      • 16:25
        SLOT 1 45m
      • 17:10
        Young Scientist Forum part 3 (4 talks) 1h
      • 18:10
        The LHC Timeline: A Personal Recollection (1980-2012) 45m
        Speaker: L. Maiani (Roma)
    • 19:00 21:00
      Welcome drink 2h Cafétéria (LAL Orsay)

      Cafétéria

      LAL Orsay

    • 09:00 11:20
      Chair: S.Heinemeyer (IFT Madrid) Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 09:00
        Theory BSM 40m
      • 09:40
        ATLAS CMS BSM and rare H(125) - including Hcc Hnunu decays 1h 40m
        • ATLAS additional scalar bosons 15m
        • CMS additional scalar bosons 15m
        • ATLAS rare H(125) and BSM decays 15m
        • CMS rare H(125) and BSM decays 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussion 35m
    • 11:20 11:50
      Coffee break 30m
    • 11:50 13:20
      Chair: Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 11:50
        CMS ATLAS general H combinaison 1h 5m
        • CMS H combination 15m
        • ATLAS H combination 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussion 30m
    • 13:20 14:35
      Lunch 1h 15m
    • 14:35 16:00
      Chair: Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 14:35
        ATLAS or CMS joker talk 25m
      • 15:00
        ATLAS CMS HH (results) 1h
        • ATLAS 15m
        • CMS 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussions 25m
    • 16:00 16:30
      Coffee break 30m
    • 16:30 19:00
      Chair: Auditorium G.Charpak (LPNHE)

      Auditorium G.Charpak

      LPNHE

      • 16:30
        HL-LHC : experimental improvements related to Higgs physics 1h
        • CMS 15m
        • ATLAS 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussions 25m
      • 17:30
        Young Scientist Forum part 4 (2 talks) 30m
      • 18:00
        A vision talk 40m
    • 19:00 22:00
      Wine and cheese buffet 3h Salle panoramique - Paris ()

      Salle panoramique - Paris

    • 09:00 10:45
      Chair: Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 09:00
        ATLAS or CMS joker slot 25m
      • 09:25
        European strategy on H physics 40m
    • 10:45 11:15
      Coffee break 30m
    • 11:15 13:00
      Chair: Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 11:15
        Young Scientist Forum part 5 (3 talks) 45m
      • 12:00
        SLOT 2 1h
    • 13:00 14:15
      Buffet 1h 15m
    • 14:15 17:00
      Chair: Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 14:15
        SLOT 3 1h 15m
      • 15:30
        Theory concluding talk 40m
        Speaker: L.Reina (Florida)
      • 16:10
        Experimental concluding talk 40m
        Speaker: P.Meridiani (Roma)
    • 17:00 17:30
      End and coffee 30m